Maanantaissa ollaan, ja arjessa kiinni. Kirjoitan näin koska viikonloppu oli kiireinen meillä, tällä kertaa eteisen rempan takia (joka on nyt valmis!) ja vanhimman pojan syntymäpäivien vietossa!

Sinelliin oli tullut taas uusia Magnolia leimasimia, ja minä tyttö heti AnneHelenalle soitin ja kerroin että nyt tilaus pystyyn ja heti! Kiitokset Maijulle taas kun ilmoitteli blogissaan! Niinpä me tilasimme molemmat 2 uutta ja ihanaa leimasinta... lisää sitten kun ne kolahtavat postilaatikkoon =)

Jotakin askarointia on tehty myös. Kihlaparille kihlakortti, tietty Magnolia-aiheella.Nämä leimakuvat sain vaihdossa Minniltä. Paperi taustalla on saatu lehtiöstä, jonka sain Pihkulta. Paperinauhat ihan Tiimarista.Kuvien alla on ite tehdyt kirjaimet (jotka ei nyt näy), eli kihlaparin nimet...

1104681.jpg

Sitten joku aika vierailin yhessä blogissa jossa näin ihanan kranssin, jossa oli sytämmiä ommeltu (en vain muista kenen blogi se oli...). Mun on kauan tehny mieli tehdä ite kans kranssi mutten oo ehtiny. käväisin tiimarissa perjantaina ostelemassa tenavien joulukalenteriluukku-tavaraa ja tavarat ihan hypähti koriin ;) Kaikki materiaali on siis sieltä, paitsi sydämmissä olevat napit.

1104684.jpg

Kohta siis potut palaa pohjaan, iik ja koulussa koe on tiedossa(muistin sen päivällä...)