Heti aluksi, sori kaikille kun en ole päivitellyt blogia, mutta tiedättehän....ne kiireet, kiireet! Jotka meillä kaikilla todennäköisesti on ;)

Juhlia on ollut taas, synttäreitä ja taitoluistelun joulunäytöstä yms.

Perjantaina sain ihanaa postia hakea! Tilaamani Magnoliat olivat tulleet! Tilasin itselleni 2 leimasinta ja AnneHelena tilasi 2 itselleen. Laitan huomenna kuvia niistä!!

Magnolia-blogissa on ihana joulukalenteri, jossa joka päivä voi voittaa jotain kivaa! Kumpa voittais ;)

Tässä "lahjalaatikko", jonka tein sukulais-pojalle. Laatikko on oikeasti pullalaatikko, jonka siis päällystin. Poika toivoi sileitä paketteja(rahaa...) joten tein laatikon ja täytin karkeilla ja sileällä lahjalla!

1121145.jpg1121147.jpg

Tässä kortti, jonka tein hänelle

1121150.jpg

Leimakuvan oon maalannut akvarellikynillä, jotka ostin kirjakaupasta...aloin lukea kotona pakettia ja luulen että ei nämä ihan oikeenlaiset varmaan ole, sisällä paketissa oli mukana esite jossa oli esitelty tän merkin erilaisia kyniä ja tämä paketti ei suinkaan ollut akvarellikynien joukossa, vaan puuvärien joukossa(päällä oli kyllä merkki että soveltuuu siihen akvarellijuttuun myös...) Mulla on kyllä kelvannu paremman puutteessa, vaikkakin kyniä on vain 12 kpl. Eri sävyjä kaipailen...