....taas, siis että taas iltaa kun en taaskaan oo ehtinyt päivällä kirjoittamaan mitään. Lukenut oon kyllä moniakin blogeja, mutta en kirjoittaan tänne omaan.

Tänään olen tehnyt kortteja, siis en atc-kortteja tällä kertaa, vaan ihan kortteja. Joulukortteja yritin väkertää, mutta jotenkin tökkii. Kauhee inspis tuli päivällä katteltuani eri blogeissa ihmisten tekemiä ihania kortteja, mutta EI kun piti ite aloittaa nii ei mitään ajatusta tai mielikuvaa. Ihan tyhjä pää... koskaan ei ole muka just semmoista askartelu-matskua kun tarvitsis. Jotenkin mulla ei tuu tommoista mieleen kun teen atc kortteja. Se on niin sopivan pieni ala mikä pitää täyttää että munkin matskut ja ajatus yhtyy..heh ;)

Valitukset on nyt siis valitettu (siis itselleen). Täällä ei oo nyt muitakaan kelle purkaa, kun mies on Saksassa messuilla tän viikonlopun.

Eilen tuli Esterin julkkis-swapin kortit. Kiitos kaikille kortin tekijöille!! Laitan saamistani hienoista korteista kuvaa tänne vaikka huomenna, jos lapset ei pidä liian kiireisenä.